برگزاری هفدهمین نشست کارگروه شرکت های دانش بنیان ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، هفدهمین جلسه کارگروه شرکت های دانش بنیان ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، مدیران عامل و یا نمایندگان شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی و جمعی از اعضای هیت علمی دانشگاه ها به سرپرستی مدیر فناوری و تجاری سازی ستاد در تاریخ ۲۹ خرداد ماه ۱۳۹۷، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
در ابتدای این نشست دکتر شعاع حسنی مدیر فناوری و تجاری سازی ستاد بر استفاده از پتانسیل و ظرفیت موجود در داخل کشور در جهت توسعه و پیشرفت طرح های مرتبط با حوزه علوم و فناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تأکید نمود و به معرفی عناوین طرح های آماده به ارائه در این نشست پرداخت.
در ادامه جلسه مهندس شاهین احمدیان مدیر فنی شرکت فناوران سپید جامگان به ارائه توضیحاتی در زمینه دستگاه تهیه سوسپانسیون سلول های پوستی پرداخت و افزود: این دستگاه به طور رسمی توسط شرکت فناوران سپید جامگان در داخل کشور تولید شده و درمان های سلولی از جمله بیماری هایی نظیر ویتیلیگو، زخمهای سوختگی، زخم های مزمن و مقاوم به درمان را با هزینه خیلی پایین از طریق این دستگاه انجام داد. این دستگاه نمونه تکمیل شده و بدون نقص محصولی به نام Recell است که بیش این در انحصار شرکت انگلیسی Avita بود.
سپس مهندس دهقان پور مدیر عامل شرکت فناوران سپیدجامگان در رابطه با طرح تولید دستگاه جداسازی و کشت سلول های استرومال مشتق از بافت چربی توضیحاتی ارائه نمود و افزود: این دستگاه شامل دو قسمت اصلی از جمله یک سیستم بسته جهت جداسازی بافت چربی بطور یکنواخت و یک میز سلولی شامل انکوباتور، سانتریفیوژ و هود لامینار جهت جداسازی بخش استرومایی – عروقی بافت چربی به روش آنزیماتیک است. این سیستم امکانی را فراهم میآورد تا با حداقل دست ورزی که در یک سیکل بسته و استریل اتفاق می افتد موفق به دریافت سلول های بنیادی از بافت چربی گردد. داشتن سلول های کشت نشده اتولوگ با تعداد مطلوب یکی از بهترین گزینه های سلول درمانی به شمار می آید که ساخت این سیستم به صورت مکانیزه توسط شرکت فناوران سپید جامگان جهت تسهیل این روند برای پزشکان صورت گرفته است… ادامه مطلب سایت ستاد توسعه وعلوم و فناوریهای سلول های بنیادی