میتوان درافراد حساس به درد از کرم های Anestaticنیم ساعت قبل از شروع کربوکسی تراپی استفاده کرد…در مطالعه drogovoz و همکاران در سال ۲۰۱۸ مطالعه ای مروری بر روی اثرات کربوکسی تراپی در درمان علایم ادراری مورد ارزیابی قرار گرفت .
آنچه در این مطالعه تحت ارزیابی قرار گرفت درمان علائمی از قبیل اختلالات جنسی ،اروژن سرویکس ،علایم منوپوز .آتروفی وولو واژینال، مراحل اولیه بی اختیاری ادراری استرسی، اختلال ارکتایل و ایمپو تانسی بود . در این مطالعه مروری نشان داده شد که کربوکسی تراپی دارای اثرات آنتی هیپوکسیک ، اثرات ترمیمی و رژنراسیون ، اثرات اسپاسمولیتیک ، اثرات ضد التهابی ، اثرات آنالژزیک و اثرات آنتی اکسیدان می باشد .
بیماران با پاتولوژی های گوناگون سیستم ادراری در صورت استفاده از کربوکسی تراپی با بهبود در شدت درد ، کاهش التهاب ، پایداری خلقی ، و روانشناختی مواجهه خواهند شد.کاهش درسطح استروژن درطول دوره یائسگی به بروز برخی علائم و نشانه های مشترک ادراری و تناسلی منجر میشود که تحت عنوان سندرم تناسلی ادراری مرتبط با منوپوز یا GSM موسوم است .
بسته به نوع و شدت علائم، انواع استراتژی های درمانی در دسترس هستند . یکی از روشهای مهم درمانی در شاخه های گوناگون زنان استفاده از کربوکسی تراپی از طریق بهره برداری از تزریق دی اکسید کربن بوده است .
تاکنون انواع کاربردهای کربوکسی تراپی تشریح شده اند که با مروری بر مطالعات بین المللی میتوان به رهاسازی اکسیژن ، انواع ریزمغذی ها ، شکستن ملکولهای چربی در بافتها ، و همچنین گردش خون ، خنثی سازی انواع توکسینها ، رژنراسیون انواع بافتها و همچنین احیای شبکه عروقی و مویرگی و اثر بر سنتز کلاژن اشاره نمود همچنین کربوکسی تراپی میتواند به درمان اسپاسمهای عضلانی و عروقی و رفع استازهای وریدی منجر شود که نهایت این اثرات درمانی منجر به بهبود کیفیت زندگی فیزیکی و روانشناختی بیماران می گردد .
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید