• خانه
  • محصولات
  • مجله ما
    • مقالات
    • اخبار
    • ژورنال کلاب
    • تازه های پزشکی
  • گالری
  • درباره ما
    • درباره ما
    • معرفی بنیانگذار
    • درخواست همکاری
  • تماس با ما
  • EN
  • خانه
  • محصولات
  • مجله ما
    • مقالات
    • اخبار
    • ژورنال کلاب
    • تازه های پزشکی
  • گالری
  • درباره ما
    • درباره ما
    • معرفی بنیانگذار
    • درخواست همکاری
  • تماس با ما
  • EN
  • خانه
  • محصولات
  • مجله ما
    • مقالات
    • اخبار
    • ژورنال کلاب
    • تازه های پزشکی
  • گالری
  • درباره ما
    • درباره ما
    • معرفی بنیانگذار
    • درخواست همکاری
  • تماس با ما
  • EN
  • خانه
  • محصولات
  • مجله ما
    • مقالات
    • اخبار
    • ژورنال کلاب
    • تازه های پزشکی
  • گالری
  • درباره ما
    • درباره ما
    • معرفی بنیانگذار
    • درخواست همکاری
  • تماس با ما
  • EN
مجله
صفحه اصلی اخبار مصاحبه روزنامه عصر اقتصاد با مدیریت شرکت در رابطه با سیستم ضدعفونی کننده مولتی اکسیدان نوکوید( NOCOVID )
اخبار

مصاحبه روزنامه عصر اقتصاد با مدیریت شرکت در رابطه با سیستم ضدعفونی کننده مولتی اکسیدان نوکوید( NOCOVID )

عرضه دستگاه خانگی تولید ماده ضدعفونی کننده، برگرفته از آنزیم های شیرمادر، توسط یک شرکت دانش بنیان هزینه مقابله با بیماری کووید۱۹ را به شدت کاهش داد. معید دهقان پور مدیرعامل شرکت فناوران سپید جامگان، در مورد محصول دانش بنیان جدید که به عنوان نوکووید (No covid) به بازار عرضه کرده است گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا که به راحتی از طریق لامسه امکان انتقال داشت، در تمام دنیا تلاش شد تا در کنار حرکت به سمت تولید دارو جهت جلوگیری از گسترش بیماری با استفاده از فناوری های موجود که پیش از این در ابعاد بزرگ جهت ضد عفونی یا گندزدایی استفاده می شد، تجهیزات قابل حمل و در ابعاد کوچک جهت استفاده خانگی و فردی به بازار عرضه شود.مدیرعامل شرکت دانش بنیان فناوران سپید جامگان در ادامه افزود: در راستای پذیرش مسئولیت اجتماعی، همانند گذشته که به تولید تجهیزات مورد نیاز بهداشتی و پزشکی کشور می پرداختیم، شروع به طراحی و تولید دستگاهی کردیم تا در مقیاس کوچک امکان تولید مولتی اکسیدان اسید هیپوکلروس برای همه فراهم شود.دکتر دهقانپور در تشریح مشخصات این ماده گفت: اسید هیپوکلروس در واقع گندزدایی است که در گذشته بیشترین کاربرد را در حوزه پزشکی در صنایع دندانپزشکی داشت و در صنایع دیگر جایگزین کلر در استخرهای بزرگ شده بود در واقع این اسید محصول جدیدی نیست و همیشه به طور کم در بدن پستانداران وجود داشته و حتی از طریق شیر مادر به بدن نوزاد برای جلوگیری ابتلاء به انواع امراض منتقل می‌شود و به نظر می‌رسد اسید هیپوکلروس اصلی ترین ماده‌ای است که باعث می‌شود تا مادران شیرده و نوزادان در صورت دچار شدن به بیکاری کرونا کمتر عوارض را دچار شده و به اصطلاح بروز بیماری در آنها بسیار خفیف باشد.وی تاکید کرد: دوز مشخصی از اسید هیپوکلروس می تواند جایگزین ضدعفونی کننده های حال حاضر بازاربر پایه الکل شود، نکته در این جایگزینی این است که الکل برای اینکه ضدعفونی کاملی داشته باشد نیاز است تا به زمان تقریبی ۷ تا ۱۰ دقیقه روی سطح را به طور کامل بپوشاند، در حالی که این گندزدایی با اسید هیپوکلروس طبق تاییدیه ای که از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده، بین ۲۰ الی ۳۰ ثانیه زمان می برد و در همین فاصله کوتاه این ماده در جداره ضخیم باکتری یا ویروس نفوذ کرده و آن را از بین میبرد.دهقانپور گفت: پایه اصلی اسید هیپوکلروس در واقع محلول آب و نمک است که به وسیله ژنراتور تولیدی شرکت دانش بنیان ما دارای بار منفی و در تمامی دنیا به خاطر مزیت هایی مانند کاهش هزینه، کاربری ساده، عدم اشتعال زایی و امنیت بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین این ماده به خاطر آنکه غیرسمی است می تواند در بخش کشاورزی جایگزین برخی سموم شیمیایی و مواد مورد استفاده در ضدعونی محصولات شده و حتی در منازل برای ضدعفونی کردن سبزیجات، صیفی جات و میوه‌ها در منازل مورد استفاده قرار گیرد و ماندگاری آن‌ها را نیز افزایش دهد.

وی در مورد دوز مورد استفاده از این اسید گفت: در یک لیتر آب بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سی سی است که به وسیله دستگاه کوچک ما به سادگی تولید می‌شود و هیچ بویی نامطبوعی، مانند دیگر گندزداها ندارد و پس از تولید در هر مکان به وسیله آب و نمک ساده و با الکترولیز شدن توسط دستگاه ماده ضدعفونی کننده تولید شده و می توان محلول را به صورت مه سرد، آبپاش و یا دیگر روش‌های مرسوم جهت ضدعفونی کردن محیط یا بدن استفاده کرد. شرکت ما با توجه به شرایط اقتصادی موجود توانایی تولید ۵۰۰ الی یک هزار دستگاه را در روز دارد دستگاهی که عمر مفید آن  تولید ۴۸۰ هزار لیتر است و می تواند در هر۱۰ دقیقه ۱ لیتر ماده ضدعفونی کننده تولید کند.

عرضه دستگاه خانگی تولید ماده ضدعفونی کننده کووید۱۹

https://www.asre-eghtesad.com/tolid/76242

50
ثبت پتنت بین المللی کیت نانوفتثبت پتنت بین المللی کیت نانوفت18 آبان 1400
دیدار مدیریت کل محترم دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی از فن آوران سپیدجامگان​18 آبان 1400دیدار مدیریت کل محترم دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی از فن آوران سپیدجامگان​

نوشته های مرتبط

اخبار
16 آبان 1400

نانوفت گرافت فرآورده ی معجزه آساى قرن جهت جوانسازی برای اولین بار در ایران

ادامه مطلب
اخبار
18 آبان 1400

جلسه مشترک با شرکت های مرکز رشد و نوآوری

ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تصویر شاخص نویسنده: مصاحبه روزنامه عصر اقتصاد با مدیریت شرکت در رابطه با سیستم ضدعفونی کننده مولتی اکسیدان نوکوید( NOCOVID )

فن آوران سپید جامگان

پست ما را بخوانید

دسته بندی ها
  • اخبار 57
  • درد و طب توانبخشی 1
  • مقالات 47

با ما در تماس باشید!

۰۲۱-۷۲۴۷۸

تماس
اطلاعات تماس

دفتر مرکزی:

تهران،شهرک غرب،فاز شش،انتهای دادمان،گل افشان شمالی،کوچه هشتم،پلاک 1

دفتر تحقیقات:

استان تهران،پردیس،پارک علم و فن آوری،کوچه نوآوری ۱۴،ساختمان فن آوران سپید جامگان

۰۲۱-۷۲۴۷۸

۰۲۱-۸۸۵۷۸۵۵۶  

۰۹۱۲-۸۴۳۶۵۷۱

۰۹۱۲-۰۳۰۳۱۰۳

ساعات کاری
شنبه
9.00 - 18.00
یکشنبه
9.00 - 18.00
دوشنبه
9.00 - 18.00
سه شنبه
9.00 - 18.00
چهارشنبه
9.00 - 18.00
پنج شنبه
9.00 - 13.00
جمعه
تعطیل

© تمامی حقوق برای فن آوران سپید جامگان محفوظ است | طراحی سایت Pluginbar.ir